Bliv frivillig

Bliv frivillig

Hvis du har tid og lyst til at yde en frivillig indsats i dit lokalområde, er der mange muligheder: Du kan blive aktiv i butikken, besøge en ensom medborger, hjælpe flygtninge med at falde til i lokalområdet, deltage i landsindsamlingen eller noget helt femte – måske noget du selv sætter i gang? Der findes allerede masser af aktiviteter i Røde Kors Helsingør og vi er åbne for nye forslag! Find det område, du har interesse for i listen herunder.


Vi søger frivillige til Røde Kors butikken i Helsingør

Har du lyst til at hjælpe som frivillig i vores butik og opleve et dejligt medarbejder miljø i hyggelige omgivelser? Så kom og slut dig til os i vores butik.

Vores team består af 35 medarbejdere som har hjulpet til at etablere og vedligeholde vores butik og dets gode ry, så vi nu er godt kendt på hjørnet af Stjernegade og Sct Olai gade.

Vi søger frivillige til disse 3 arbejdsområder herunder og hvis du synes du har lyst til et af disse jobs, så kontakt vores butiksleder Hanne Worm på 5121 2460 eller worm7@live.dk.

Chauffører

RK bilen

Vi søger chauffører til at køre vores egen bil for at følge op på den positive udvikling i vores dejlige butik. Jobbet går ud på at hente og bringe tøj til butikken. Bilen står parkeret i Espergærde så det er en fordel  hvis du bor i nærheden. Du vil indgå som en del af butiksmedarbejderne og vores team i butikken.

Tøjsortering

RK_tøjsotering

Vi søger medarbejdere til at hjælpe med sorteringen af tøj på vores lager, typisk 3 timer om ugen.  Vi får vores tøj ind fra folk, der afleverer tøj ind i butikken samt i kasser fra Røde Kors tøjcentret, som så skal sorteres, stryges/dampes prismærkes og hænges op på bøjler. Hvis du kender noget til tøj og tøjmærker er det en fordel, men ikke et krav.

Lørdag formiddag i butikken

RK_butik

Vi søger frivillige til at stå i butikken ved kassen hver anden lørdag formiddag, samt lave almindelige butiksfunktioner. Det er i tidsrummet  10.30 - 14.00. Så hvis du kan lide at omgås kunder, så vil det være noget for dig.


Besøgstjenesten

Brug et par timer hver eller hveranden uge, og vær med til at bryde ensomheden for et andet menneske.

Læs mere


Frivillig familieven

Alle børnefamilier kan have brug for støtte i en periode. En frivillig familieven støtter disse familier og gør en forskel for dem.

Læs mere


Gå tur-tjenesten

Gå tur-tjenesten er en aktivitet under Besøgstjenesten. Bliv frivillig "gå tur-ven" for en ældre medborger, der bor på plejehjem.

Læs mere


Landsindsamlingen

Giv 3 timer af din tid og hjælp mennesker i verdens brændpunkter.

Læs mere


Røde Kors-butikken

Bliv en del af et hyggeligt og arbejdsomt team i faste formiddags- eller eftermiddagsvagter i voksen- eller ungeafdelingen.

Læs mere


Nye aktiviteter

Kontakt os og hør om nye aktiviteter – og din mulighed for selv at sætte en aktivitet i gang.

Læs mere