Støttekoncert

Støttekoncert

Røde Kors-butikken på Stjernegade var en kold eftermiddag i januar centrum for en varm begivenhed, da Røde Kors fik overrakt en check på kr. 33.166,- til hjælpearbejdet i Aleppo. Røde Kors generalsekretær Anders Ladekarl var mødt op i butikken for – sammen med Røde Kors Helsingørs formand Claus Jon Jonsen – at modtage den flotte gave.

Pengene er overskuddet fra en støttekoncert i Sthens Kirke den 15. Januar, hvor musikere som Søren Launbjerg, Gasbox, SOS, Buzor Nenic, Anemonemand og Aagaard/Høg optrådte til fordel for Røde Kors og Aleppo. Kenneth Lauritzen, der er initiativtager til støttekoncerten, overrakte checken til Anders Ladekarl, der understregede, at støtten betyder utrolig meget og rækker langt i Røde Kors’ akutte hjælpearbejde.

De mange flygtninge, som har været nødt til at forlade deres hjem i hast, har stadig brug for helt basale fornødenheder som f.eks. mad og tæpper. Røde Kors’ mange frivillige hjælpearbejdere sætter hver dag livet på spil for at hjælpe mennesker i nød, bl.a. i Syrien og nærområderne. Derfor er et privat initiativ som Kenneth Lauritzens helt fantastisk – og vi vil igen sige tusind tak til Kenneth, hans hjælpere og musikerne.

Du kan læse den lokale presses artikler fra begivenheden her